Sidor

måndag 30 maj 2016

Just for you

Söta små möss bland tulpaner. Ett riktigt vårkort i ljusa färger. Valde att plocka upp den röda färgen från tulpanerna.


lördag 28 maj 2016

Grattiskort

Jag har gjort ett grattiskort med Mimo gitarr från Bildmålarna. Rivit papperets kanter. Ger en fin effekt och något jag inte använder så ofta som jag borde.


torsdag 26 maj 2016

Carpe Diem

Min vän Jennie brukar utmana mig att skapa det hon vill prova. Just det här kortet är ett typiskt Jennie kort 😊 Hon utmanade mig att skapa ett three layer card. Resultatet blir rätt läckert.


onsdag 25 maj 2016

Små raringar

Dessa små raringar på grenen med muffins runt omkring sig är bara så söta. Motiv från Bildmålarna. Jag tycker det är så synd att de lagt ner butiken. De var och är mina favoriter.

tisdag 24 maj 2016

Sötaste elefanten

Den här söta elefanten lånade jag av en pysslare på en vecka Jennies scrapträffar. Det färdigmålade motivet använde jag sedan till ett födelsedagskort.Tagen som sticker fram bakom motivet går att dra ut och där finns gratulationshälsning till födelsedagsbarnet.


måndag 23 maj 2016

Spillbitar

Under tiden jag skapat genom året blir det en hel del spillbitar. Då och då väljer jag att skapa något med de bitarna. Här är fyra kort där jag på olika sätt använt mig av små pappersbitar.


söndag 22 maj 2016

Grattis på morsdag

Tidigare i veckan satt jag och pysslade med min vän Jennie. Jag ville göra en ny sorts kortvikning. Dock gillar jag enkla kortvikningar. Tittade på pinterest för inspiration och hittade en kortvikning jag fastnade för. Så här blev min tolkning...

Bidrag till Scraphusets aprilutmaning

Jag satt en kväll och skypade med min vän Anna, Hozzan. Hon tyckte vi skulle delta i Scraphusets aprilutmaning och så här blev mitt kort.

Stockholm hobby and craft event

För en tids var jag i Solnahallen en hel helg och pysslade på Stockholm hobby and craft. En stor träff med mässa i anslutning till pysselsalen. Det blev en del shopping under helgen, fast egentligen behöver jag ingenting 😊 Någon som känner igen sig?

Jag fick fem kort gjorda under helgen. Kanske inte så många med tanke på antalet timmar...men jag fick ihop några så det är jag nöjd med.

Inte nog med det....jag fick pyssla med fantastiskt goa tjejer från norr; Anna, Carina och Kicki. Det var precis som förr....Galet mycket skratt och bus 😊 Jag hoppas vi pysslar tillsammans snart igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...