Sidor

onsdag 30 september 2015

Om detta kort kommer försent...

Hej!
nnu ett kort med ett härligt motiv från Bildmålarna, Mimo och Mimmi. Åh, vad jag saknar Bildmålarna. Så synd att de stängde. Texten kommer från K-Designs.


tisdag 29 september 2015

Paris

Hejsan!
På scrappträffen i Globen annexet för två år sedan gjorden jag detta kort efter en utmaning. Jag använde mig av material som vi fick i goodie bagen.


måndag 28 september 2015

Epabyggare

Hej!
På senaste Fristadsträffen skapade jag denna layout till en av utmaningarna.Jag har kletat och kladdat och endast dekorerat med några utstansade kugghjul.


söndag 27 september 2015

Paj

Hej!
Underbart motiv från Bildmålarna med paj och syltburkar. Papper från Maja Design passar bra till :)
Provat min nya punch från TGR och den gillar jag. Stansar bra. Den nya diesen från Joy Crafts är så fin men jag tycker den stansade ut dåligt. Papperet fastnade :( Jag har satt på foam och hoppas på bättre stansning nästa gång.

lördag 26 september 2015

Jakt

Hejsan!
Nu är det jakttider och en och annan jägare uppvaktas... 
Här har jag använt den fina träddiesen från impression obsession och stämpelmotiv från Craft Emotions. Det mönstrade papperet kommer från Landstoken.


fredag 25 september 2015

Mr & Mrs

Hej!
Det här kortet har jag skapat med Pion Designs papper. Motivet kommer från deras klippark.

torsdag 24 september 2015

Fabulous

Hejsan!
På Fristadsträffen i våras så skapade jag denna minilayout i storleken 6"*6", efter en skiss. Titeln har jag stansat ut med en dies som jag lånat av Tettiz. onsdag 23 september 2015

Minuten

Hej!
Då jag var i Bollnäs på träff var en av utmaningarna att skapa ett kort i "minutenutmaningen". Vi fick instruktioner vad vi skulle göra och hade därefter en minut på oss att plocka fram och sätta fast på kortet. När sista minuten var slut, skulle korten lämnas in. Mitt kort blev så här...


London

Hej!
Denna vikning var ny för mig. Kul att prova på något nytt. De mönstrade papperet kommer från Maja Design. Motivet kommer från ett klippark.Textstämpeln kommer från Bildmålarna.


tisdag 22 september 2015

Tonårstjej

Hejsan!
Hipp hipp hurra för mig som har födelsedag idag :)
Det här kortet gjorde jag  hemma hos Tettiz efter det kortkit som hon plockade ihop. Motivet kommer från Phunnyface och jag bara var tvungen att köpa den då jag såg den.
måndag 21 september 2015

Kaninfångst

Hej!
På senaste träffen i Bollnäs lånade jag denna stämpel från en bordskamrat. Så söt. Den vill jag också ha. Måste köpa vid tillfälle. Rosorna har jag gjort själv med en dies från cheery lynn.söndag 20 september 2015

Kaffe

Hej!
Underbara papper och klippbild från Maja Design. Krävs inte så mycket mer än bara lite blommor som dekoration.
lördag 19 september 2015

Hemligheten med att förbli ung...

Hejsan!
Bildmålarnas Fru Avund passar bra till denna födelsedagstext.


fredag 18 september 2015

Älgjakt

Hejsan!
Älgjakt är på gång runt om i landet och det finns säkert en och annan älgjägare som ska uppvaktas.


torsdag 17 september 2015

Drömmar blir sanna...

Hejsan!
För en tid sedan deltog jag i en utmaning på facebook. Skapade ett kort med vitsippor, en pappersserie som jag vann i en utmaning för något år sedan.


Kortets insida...till höger har jag gjort en ruta för hälsning och till vänster har jag gjort en ficka för pengar, trisslott, presentkort eller dylikt.


På baksidan har jag använt mig av min personliga stämpel.


onsdag 16 september 2015

Vitt på vitt

Hejsan!
Att skapa kort i vitt på vitt är något jag gillar. Här har jag enbart använt dies från Spellbinders.tisdag 15 september 2015

Kort a´la Tettiz

Hejsan!
Hemma hos Tettiz fick jag en kurs i hur Tettiz tänker då hon skapar kort. Så här blev det kort jag skapade under hennes handledning.Sedan gjorde jag ett försök under tiden hon lagade mat...


måndag 14 september 2015

Grattis på morsdag

Hej!
Ett morsdags kort. Fick en utmaning av Jennie att använda hunny comb diesen på ett kort. Så här gjorde jag på framsidan. Rosorna har jag gjort själv med en dies från Cheery Lynn.


söndag 13 september 2015

Fågelholk

Hejsan!
När jag var på träff i Bollnäs så var en av utmaningarna att dekorera en fågelholk som de stansat ut med cameon. 
lördag 12 september 2015

Den mest magiska stjärnan på himlen är du...

Hejsan!
Födelsedagskort till ett barn. De mönstrade papperen kommer från Gummiapan. Älskar deras serier. Texten kommer även den från Gummiapan.


På kortets insida har jag gjort en ficka för pengar, ett presentkort eller dylikt. Gratulationstexten kommer också från Gummiapan.
fredag 11 september 2015

Don´t forgot to be awesome

Hejsan!
Denna minilayout i storleken 6"*6" skapade jag på Fristadsträffen efter en skiss. Väldigt enkel, men jag gillar resultatet!


torsdag 10 september 2015

Delad glädje är dubbel glädje

Hejsan!
När jag såg denna stämpel blev jag bara tvungen att köpa den. Hur söt är den inte?!


onsdag 9 september 2015

Kort skapade av ett kortkit

Hej!
Såg melodifestivalen hemma hos Jeanette, och då satte vi ihop var sitt kit som vi skulle skapa av. Jag plockade ihop ett kit med papper från cosmo cricket och en del dekorationer till det. Jag lyckades knåpa ihop följande kort...


tisdag 8 september 2015

Grattis

Hej!
Här är ett kort jag gjort hos min vän Jennie som en dag sa...."Idag ska vi göra ett kort med min nya dies!". Så här blev mitt kort med hennes blomdies :)


måndag 7 september 2015

Nykomling

Hej!
Oj vad längesen jag skapade detta kort. Jag gjorde det i globen annexet för snart ett och ett halvt år sedan. Jag är inte minsann inte så flitig på att blogga nu för tiden.


söndag 6 september 2015

Ballonglyft

Hejsan!
Det är sällan jag gör kort till barn, men här är ett :)


lördag 5 september 2015

13 år

Hejsan!
Det här kortet fick syrrans flicka på sin 13 års dag. En tjej som gillar att spela basket. Enkelt kort med K-Designs papper. Motivet kommer från Phunnyface.


Cykel i staden

Hejsan!
Nu var det längesen jag bloggade något av mina alster. Men nu är det dags för en uppdatering flera dagar fram över....ja alltså tills jag bloggat alla färdiga alster :)

Det här kortet har jag lekt med hemma hos min vän Jennie, som alltid säger, "Idag tänkte jag att vi ska...". Just denna gång var det att leka med hennes stencil samt använda hennes cykeldies.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...