Sidor

tisdag 15 juli 2014

Kaffe och kaka

Hejsan!
Idag bloggar jag hos Nettans Scrapbooking 4 you. Visst är Maja Designs nya pappersserie coffee in the arbour underbar!Jag älskar att skapa med dessa papper. Jag har använt deras paper pad och klippt ut ett av motiven från papperet delicious moments. Jag har dekorerat kortet med cheesecloth, bling,  rosor, rosenknoppar och pearlspray. Rosbladen har jag stansat ut med cheery lynns dies leaf. Runt kanterna har jag använt distress ink frayed burlap, min absoluta favorit.

Kaffe och kaka

Ha en underbar dag!

tisdag 8 juli 2014

I solnedgången

Hejsan!
Idag bloggar jag hos Nettans Scrapbooking 4 you. Jag har lekt med en av Tim Holtz stenciler, rays, och distress inks för att skapa en solnedgång bakom Bildmålarnas sailor boy. Jag har använt distresserna frayed burlapscattered straw och weathered wood. Jag har dekorerat kortet med utstansade detaljer som fåglar, sjöstjärna och snäcka.

I solnedgången

På kortets insida har jag stämplat den söta sailor boy och dekorerat med en utstansad snäcka.

I solnedgången insidan

Ha en bra dag!

tisdag 1 juli 2014

Grattiskort

Hejsan!
I lördags var jag på scrappträff hela dagen och då blev jag utmanad att testa en ny kortvikning. Jag vet inte vad vikningen heter och har skapat utifrån en inspirationsbild utan beskrivning. Är det någon som vet vad denna vikning heter får ni gärna säga till. Jag bloggar hos Nettans Scrapbooking 4 you med detta kort idag. Jag har använt vit carstock och mönstrade papper från Maja Designs paper pad Coffee in the Arbour. Grattisstämpeln kommer från Bildmålarna. Rosorna hittar ni i butiken och rosenknopparna likaså.


För att stänga kortet har jag använt ett vitt sidenband. Kortet öppnas i två steg. Först öppnas den övre delen efter det att sidenbandet lossats.

Grattiskort första uppviket

Sedan viks den nedre delen neråt och inutikortet har jag skapat plats att skriva en hälsning på. 

Grattiskort andra uppviket

På kortets baksida har jag hållit det enkelt, med min personliga stämpel.

Grattiskort baksidan

När jag gjorde detta kort hade jag en liten smärre tankevurpa som gjorde att jag fick extra mycket spillpapper :( För att inte det skulle gå till spillo så gjorde jag ett kort med spillbitarna på en gång. Så med spillbitarna och en av bilderna från Maja Designs Delicious Moments, så knåpade jag ihop det här kortet. Jag har dekorerat kortet med rosor, en blommo från You Do:s summer collection och pearlspray.

Fikakort

Även på korts insida har jag använt spillbitar. På den vänstra sidan har jag gjort en ficka för pengar, presentkort, lott eller dylikt. 

Fikakort insidan

Även kortets baksida har fått två av spillbitarna. Tycker stolen och cafébordet är så söt.

Fikakort baksidan

Ha nu en underbar dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...