Sidor

tisdag 24 juni 2014

We were sent a princess

Hejsan!
Idag bloggar jag för Nettans Scrapbooking 4 you och för andra veckan i rad visar jag er ett kort med papper från Pion Design. Till det här kortet har jag använt serien my precious daughter, my daughtermy princess, bården kommer från baby doll, tagsen kommer från syringa och bilden har jag klippt ut från my princess. Jag har även använt en doilie och en bit spets från mina egna gömmor. 

We sent a princess

Det var allt från mig idag. Ha en bra dag!

tisdag 17 juni 2014

Jag går och fiskar...

Hejsan!
Idag bloggar jag för Nettans scrapbooking 4 you. I sommartider är det många som fiskar och jag själv älskar att åka ut med båten och meta abborre. Idag har jag använt mönstrade papper från Pion Designs serie shoreline treasures - seahorse. Motivet heter Mimo fiskare och kommer från Bildmålarna. Det gör även textstämpeln. Dekorationerna är knappar från dress it up, fishing

On the beach

Ha en bra dag!

onsdag 11 juni 2014

Somrigt kort i lila

Hejsan!
Idag bloggar jag hos Nettans Scrapbooking 4 you med ett kort som jag skapade igår kväll. Jag använde ett av mina färdigmålade motiv. Sedan jag började måla med distress markers har jag fler färdigmålade motiv att skapa med. Anledningen är att det går snabbare att måla med dem i jämförelse med promarkers, samt att jag färglägger flera motiv samtidigt. Jag  har använt vit cardstock till kortbas och mönstrade papper från Pion Designs serie My Precious Doughter. Papperen jag använt heter My Princess och Syringa.

Somrigt i lila

Under motivet har jag använt en doilie och jag klippte till två vimplar i ett av papperet. Ritade en svart linje runt dess kanter och stack in dem under doilien. Blommorna jag har använt är virkade blommor i lila och nejlikor. En söt fjärilcharm flyger strax under den lila blomman.

Ha en underbar dag och njut av solen :)

torsdag 5 juni 2014

Nytt från Bildmålarna, del 3

Hejsan!
Idag bloggar jag för Nettans Scrapbooking 4 you! Dags för ännu ett kort med nyheter från Bildmålarna. Denna gång har jag använt motivet Mimosa fjärilar i håret. Visst är hon söt!? Jag har målat henne med distress markers. Vit cardstock till kortstomme och mönstrat papper från Bildmålarnas nya paper pad, an ocean with strawberries. Texten kommer även den från Bildmålarna.

Ha en underbar dag

Blommorna jag använt heter vienna flower röd och paper florettes creme

Ha en underbar dag 2

Precis som kortet säger....så säger jag "ha en underbar dag!"

tisdag 3 juni 2014

Nytt från Bildmålarna, del 2

Hejsan!
Idag bloggar jag hos Nettans Scrapbooking 4 you. Sommaren närmar sig och med den även de underbart goda jordgubbarna. Det finns inget mer somrigt än att äta en tallrik jordgubbar med vispgrädde. Längtar tills de solmogna, röda jordgubbar ligger på tallriken framför mig. En av Bildmålarnas nya motiv, Mimosa jordgubbar, får mig att längta extra mycket. Till det här kortet har jag använt vit cardstock och mönstrat papper från Bildmålarnas nya paper pad, an ocean with strawberries. Jag har använt tre olika sorters blommor, burlap mini flower brunpaper florettes creme och  vienna flower röd

Mimosa med jordgubbar

Texten kommer från Bildmålarna.

Mimosa med jordgubbar 2

Ha en underbar dag!

måndag 2 juni 2014

Nytt från Bildmålarna

Hejsan!
Ni har väl inte missat att Nettans Scrapbooking 4 you kommer att ta hem nyheter från Bildmålarna. Jag har gjort några kort med de nya motiven och idag visar jag två av kortet. På det första kortet har jag använt den nya matros tjej och motivet är målat med distress markers. Jag har använt kraft cardstock och mönstrat papper från Bildmålarnas nya paper pad, an ocean with strawberries. Blommorna jag använt är burlap mini flowers brun. Halvt dolt bland blommorna ser ni en charm, ankare, titta fram. Just denna charm har inte Nettan i webshopen, men ni hittar andra som passar det marina temat.

Fyll din dag med solsken

På bannern har jag använt en ny textstämpel, även den från Bildmålarna.

Fyll din dag med solsken 2

Till mitt andra kort har jag använt motivet matros kille. Även detta kort har jag skapat med kraft cardstock och mönstrat papper från Bildmålarnas nya paper pad, an ocean with strawberries. En bit tråd i och charm, fyr, fick bli kortets enkla dekoration.

Semester och lata dagar

Texten kommer från Bildmålarna.

Semester och lata dagar 2

Jag önskar er alla en underbar vecka! Håll utkik i webshopen efter dessa nyheter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...