Sidor

söndag 22 december 2013

God Jul

Idag är det fjärde advent och jag, Malin, vill önska er alla en riktigt God Jul! Gästar Nettans Scrapbooking 4 you med detta kort. Jag har gjort ett julkort med mönstrat papper från Magnolia, North Pole, samt röd och vit cardstock. Stämpelmotivet kommer från Bildmålarna, Mimo gunghäst. Till den röda ramen kring Mimo har jag använt Nellie Snellens die. Julblomman har jag hittat i mina egna gömmor och under den kan ni se kvistar som jag stansat ut med Nellie Snellens branch punch. På Mimos luva och jacka, samt på gunghästens medar har jag använt snöpennan.

God Jul Allan

Trevlig advent!

lördag 21 december 2013

Snögubbe

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you :) Ingen snö så långt ögat kan nå utanför mitt fönster, så snögubben får åka fram på pysselbordet i stället. Snögubben är en Magnolia och jag har använt Magnolias julpapper, Merry Christmas. Grankvistarna bakom snögubben är utstansad med Memory Box Pine Needle Border och grankvistarna under blommorna är utstansade med Cheery Lynns Pine Branches. På grankvistarna har jag använt snöpenna för att få ett mer vintrigt utseende. I blommans mitt, samt till vänster och höger om snögubben ser ni bling bling från Magnolia.

Julkort Magnolia Snögubbe

Ha en

söndag 15 december 2013

Julkort med Magnolia

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you. Tredje advent är det idag och julen närmar sig med stormande steg. Jag hoppas ni har tid att sätta er ner och skapa lite julkort mellan julstöket och julhandeln :) Själv har jag gjort ett julkort med mönstrat papper från Magnolia, North Pole. Kanterna har jag inkat med distress ink. Stämpelmotivet är från Magnolia och den lånade jag av en scrapvän :) De stämplade tagsen kommer från Bildmålarna och säljs i ett set om sex tags, varav den ena är tom så man kan stämpla en egen text. Det har jag gjort här. God jul har jag stämplat dit och även den texten är från Bildmålarna. I blomsterdekorationen har jag använt röda rosor, samt pyntebär och blad från egna gömmor. Spetsen hittar ni också i webshopen.

Magnolia snögubbe

Ha en trevlig tredje advent!

lördag 14 december 2013

Alva Color

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you igen. Ni har väl inte missat nyheterna från Bildmålarna som Nettan har tagit hem. Den nya Alva-kollektionen är helt fantastisk och så roliga att färglägga. Den Alva jag har använt heter Alva Color. Först såg jag inte att hon hade en pensel i håret. Jag trodde det var en hårslinga eftersom den smälte in i håret så bra. De mönstrade papperen kommer från Bildmålarnas paper pad Soft Collection. Fjärilarna är utstansade med Martha Stewarts 3-in-1 classic butterfly punch. Jag har använt rosor och bladen jag använt kommer från egna gömmor. De stämplade tagsen kommer från Bildmålarna och är ett litet set om sex tags, varav en är tom så man kan stämpla dit en egen text.

Alva Color

Jag hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

tisdag 10 december 2013

Presentförpackning

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you igen. Den här gången tänkte jag inspirera er till att skapa er egen presentförpackning. Så här i juletid blir man kanske bortbjuden lite nu och då, och då är det praktiskt att ha en liten presentförpackning liggandes därhemma. Jag har altrat en tändsticksask och dekorerat den och påsförslutningen så de matchar varandra. Cellofanpåsar hittar ni också hos Nettan.

Presentpåse med Mimosa

Jag har använt mig av cardstock och mönstrat papper från Bildmålarna. De små kvistarna under julblomman är utstansad med Nellie Snellen floral punch branch 1. En punch som är en favorit hos mig och som jag använder mycket till mina julalster. Stämpelmotivet kommer från Bildmålarna. Just den här har Nettan inte hemma men hon har många andra fina motiv, så ta gärna en titt.

lördag 7 december 2013

Alva Feeling

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you. Bildmålarna har släppt en ny stämpelkollektion och en paper pad och de båda är helt underbara. Till mitt kort idag har jag använt Alva Feeling. Jag valde att förlänga linjerna lite och "dra ut" hennes klänning mot kanten. Till kortstomme och en del utstansade detaljer har jag använt vit cardstock. Det mönstrade papperet kommer från deras paper pad Soft Collection. Blommorna kommer från You Do och i mitten har jag använt bling från Magnolia. Fjärilen är utstansad med Martha Stewart punch och blingen som följer den är från Magnolia.


torsdag 5 december 2013

Dopkort

Två dopkort i blått som jag gjort. Först en dopklänning...


Kortets insida...


Sen ett till dopkort med traditionell vikning. Motivet har Carina ritat och det är en free digi. Besök gärna henne.


Kortets insida...


måndag 2 december 2013

Julkort med Magnolia

Då var det dags för mig att gästblogga hos Nettans Scrapbooking 4 you igen. För mig är det ovanligt att använda Magnolias stämplar på mina kort, men den här Tilda gillar jag verkligen. Hon är så fin där hon sitter med lilla griseknoen i famn. Till kortstommen har jag använd kraft papper och det mönstrade papperet, the day before xmas, kommer från Magnolia. Jag har använt både fram och baksidan. Jag har använt dies från Nellie Snellen, för att stansa ut den röda stjärntamen bakom Tilda. Just denna verkar vara slut, men det finns många andra fina och användbara i butiken.

Julkort Magnolia

Blommorna kommer från You Do och de röda pyntebären i mitten kommer från mina egna gömmor. Under blommorna sticker det fram gröna kvistar, som jag stansat ut i grön cardstock med hjälp av min favoritpunch från Nellie Snellen, nämligen Floral Punch - Branch 1. Spetsen jag har använt hittar ni HÄR men det finns många fina spetsar som är väl värda att tittas på :) Nettan har många fina charms i butiken och jag har använt ett par fina julklockor som inte verkar vara upplagd i webshopen, eller så har de tagit slut.

Julkort Magnolia insida

På kortets insida har jag stämplat Tilda igen, dock utan att färglägga henne. Texten kommer från Bildmålarna. På kortes baksida har jag maskat in griseknoen i min personliga stämpel.

Julkort Magnolia baksida

Jag hoppas ni fått lite inspiration till att själva börja med julkortstillverkningen. Det är snart dags att lägga korten på brevlådan så att de kommer fram i tid innan jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...