Sidor

fredag 29 november 2013

måndag 25 november 2013

Julkort

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you :) Ett julkort med Bildmålarnas Mimosa vinter fågel, som bara är så underbart fin.


söndag 24 november 2013

Scrapbutikens julkortsutmaning nr 7

Då var det dags för mig att visa er min tolkning av Scrapbutikens julkortsutmaning nr 7. Denna gång var det ett julkort som är clean and simple som gäller. Det kan förstås vara lite klurigt, speciellt om man är van att ösa på med dekorationer. Min tolkning av utmaning blev väldigt clean and simple och jag är riktigt nöjd :)


lördag 23 november 2013

Mimosa vinter fågel

Bildmålarna söker ett nytt design team och jag som älskar deras stämplar kan ju såklart inte låta bli att göra ett försök. Den här gången har jag valt en av stämplarna från årets julkollektion, Mimosa vinter fågel. Jag har även använt papper från deras nya serie Snowy Day.


På kortets insida har jag stämplat motivet utan att färglägga det. Texten kommer även den från Bildmålarna.


På kortets baksida har jag maskat in Mimosa i min personliga stämpel.


onsdag 20 november 2013

Chokladkort

Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you med det här chokladkortet. Julkort med ett av mina favoritmotiv från Bildmålarna....kan inte bli bättre :)


Kortets insida...


Kortets baksida...


måndag 18 november 2013

Presentförpackningar

I söndags var det julpyssel med pysselhäxorna och jag knåpade ihop sex presentförpackningar med värmeljus och altrad tändsticksask...


Ikväll har jag knåpat ihop den här tändsticksasken, som ska höra ihop med ett ljus som jag altrade för ett år sen eller två :)


torsdag 14 november 2013

Manligt

Ikväll visar jag ett manligt kort som jag gjort till Vilda Stamps utmaning #12. Det var en färgutmaning, där färgerna svart + orange + valfri färg skulle användas. Jag valde att använda vitt. Utöver detta ska självklart minst en av deras stämplar användas.


tisdag 12 november 2013

Två snabba

Ibland är det kul att göra riktigt snabba och enkla kort. När jag var i Övik på pysselträffen gjorde jag dessa. De är lite mindre än vanligt och jag lånade stämpeln av min bordsgranne. Jag tyckte att den här stämpeln lämpar sig till just CAS kort.På nästa kort har jag dessutom använt en liten vätte, även den lånade jag från bordsgrannen.Det snöklädda landskapet på dessa kort är embossade. Den första i clear och den andra i vitt.

söndag 10 november 2013

Presentförpackningar

Igår var en riktig heldag med pyssel för mig :) Först var jag iväg till pysselträff med Björkstadens hantverksförening. Efter en längre paus här hemma så fortsatte jag pyssla ända tills jag gick och la mig. Resultatet av gårdagens pysslande är sex presentförpackningar.


lördag 9 november 2013

Juleljus

Till Pysselhäxornas månadsutmaning har jag denna gång gjort detta set med ljus och tändsticksask.


Jag altrade även askens andra sida...


fredag 1 november 2013

Scrapbutikens julkortsutmaning nr 6

Den här gången ska jag inte klanta mig och glömma lämna in mitt scrappande bidrag. Så här kommer mitt julkort a´la vintage till Scrapbutikens julkortsutmaning nr 6 :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...