Sidor

tisdag 30 april 2013

Till min kära mamma


Jag har gjort ännu ett morsdagskort, eftersom jag fått beställningar, så det är vad ni kommer att få se en del dagar fram över. Till det här kortet har jag använt stämplar från Bildmålarna...älskar att färglägga dessa sötnosar. Jag har också använt min nya spellbinder die, som är så underbart fin. Jag köpte den på eventet i Stockholm. Blev överlycklig att den fanns på plats, eftersom jag inte hittade den då jag skulle förbeställa saker.


Med det här kortet deltar jag i följande utmaningar:

Natalie and Amy: #9 Things with wings
Bearly-Mine Challenges: #84 Anything goes

måndag 29 april 2013

Till min älskade mamma

Ny vecka och en ny härlig skiss att tolka hos Stämpelkällan. Med morsdag i antågande och många beställningar på morsdagskort fick det bli ett sådant kort. Jag har använt delar av stämpelmotivet "blomsterkrans" och texten "till min älskade mamma".


Kika in till Stämpelkällans blogg för att se skissen och teamets tolkningar.

Set med rosor

Idag släpper Beccy´s Place ett nytt digitalt set. Denna gång ett underbart vackert set med rosor och tillhörande text som passar till morsdag. Stämplarna säljes även separata om man inte vill köpa hela setet.Jag har skapat ett stilrent kort i vitt, med den ensamma rosen som jag färglade röd...


Istället för texterna som följer med i setet, valde jag att använda min dymo och skriva till mor.

söndag 28 april 2013

En tjej

En av mina kollegor på jobbet har fått en liten tjej. Jag fick uppdraget att skapa ett kort till henne. Jag har använt en målarbild från Precious Moments. De är otroligt söta och finns för lite olika tillfällen.


lördag 27 april 2013

Välkommen till världen

Bildmålarnas utmaning denna månad är att använda så lite dekorationer som möjligt. Det är verkligen en utmaning som passar mig, då jag sällan överdekorerar mina alster. Ett kort till en liten tjej blev det denna gång...


fredag 26 april 2013

Receptböcker

Fick beställning på två receptböcker. Båda skulle gå i blått och vara till två killar som är på väg att flytta hemifrån. Jag har knåpat ihop dem från grunden med BIA:n. Eftersom receptböckerna var till killar valde jag att hålla framsidan rätt neutral och inte använda allt för mycket dekorationer. Kugghjul är det jag valt att använda som dekorationer. Rutigt respektive randigt, i övrigt är de lika varandra.


onsdag 24 april 2013

Pocket card

Idag har jag gjort färdigt mitt första pocket card. En kul och lite annorlunda vikning. Hittade en tutroial som dock inte stämde riktigt i bigningarna så jag länkar inte vidare till den. Fick tillfälle att använda tre av mina nya dies. Fjärilen följde med en tidning jag köpte för att läsa på tåget hem från eventet.


 Självklart finns det en tag i kortet eftersom det är en pocket modell...


Med det här kortet deltar jag i följande utmaningar:

Simply Magnolia: Let´s see your pockets
Simon Says Stamp Challenge: Anything goes

Liten Malin

Idag ska ni få se en layout som jag gjorde förra sommaren. Skickade in den till Inzpira men den kom inte med och jag har totalt glömt bort att blogga layouten.


måndag 22 april 2013

More feathers

Idag är det dags för ytterligare ett kort med det fina setet feathers från Beccy´s Place. Den här gången har jag använt den fina påfågelfjädern...


Kika gärna in till Beccy´s blogg för att se vad resten i teamet har hittat på!

Tack

Den här veckan är det Mikaela som utmanar oss med en skiss hos Stämpelkällan och min tolkning blev så här...


Jag har använt stämpelmotivet "blomsterkrans" och i den har jag stämplat "tack". Det här typsnittet på text gillar jag, eftersom den är enkel men samtidigt så elegant.

söndag 21 april 2013

Problemet med att vara pensionär

Den här veckan har jag lyckats åstadkomma ett kort efter Veckans skiss #16. Fick en förfrågan om ett kort till en pensionär så jag plockade fram spinnrocken från Vilda Stamps och resultatet blev det här...


Tycker att texten från K-designs passar så bra till spinnrocken. För hur ledig en pensionär än är, finns det alltid något i hemmet att ta tag i.

lördag 20 april 2013

Till min kära mamma

Ett riktigt somrigt kort blir det idag. Blommorna som växer och fjärilarna som flyger runt omkring. Ett kort inför morsdag behövs alltid...


Med det här kortet deltar jag i följande utmaningar:
My Heart Pieces Digital Stamp Challenge: Spring or Easter
Bearly-Mine Challenges: #82 Spring Flowers

onsdag 17 april 2013

Kaffe

Bildmålarnas aprilutmaning är att skapa ett valfritt alster med så lite dekorationer som möjligt. Det passar mig bra, eftersom jag vanligtvis inte överdekorerar mina alster. Jag har gjort ett magic card med kaffetema...


Kortets insida...Kortets baksida...


tisdag 16 april 2013

Du är en ängel

Jag har gjort ett te- och ljuskort igen. Jag tycker dessa kort är så roliga att göra. Det är lite speciellt att ge bort ett sådant här kort. Jag har använt stämpeln "ängel vilar på moln" och texten "du är en ängel". Båda stämplarna hittar ni hos Stämpelkällan.


På kortets insida finns det plats att skriva en hälsning, samt en ask där det ryms tre tepåsar, en tändsticksask och tre värmeljus.

måndag 15 april 2013

Sara & Eddie

Den här veckan är det Bic som utmanar oss med en skiss hos Stämpelkällan. För första gången har jag gjort en layout utan titel. Fick liksom ingen bra idé då jag satt och skapade. Det kanske kommer senare. Syrran tyckte jag skulle skriva "footloose". Men jag vet inte. Visserligen är ju lillkillens fossingar utanför bild. Jag har använt stämpelmotivet "babyfötter".


Feathers

Idag släpper Beccy´s Place ett nytt digitalt stämpelset. Ett fantastiskt fin set med fjädrar, som passar bra till manliga kort. Vill man inte köpa hela setet, säljs fjädrarna och texterna var för sig.


Mitt första inspirationskort där jag använt delar av detta set går i rött...


Kika gärna in i Beccy´s blogg för att ta del resterande i teamets alster.

söndag 14 april 2013

Vårens vänner på intåg

Nu när det börjar bli vår ute kommer vårens vänner tillbaka, nämligen flyttfåglarna. Vi på Skrotboken har uppmärksammat detta genom att skapa valfritt alster med minst en fågel på. Jag har gjort ett magic card med Bildmålarnas söta uggla. Förlängde grenen lite, så att den inte skulle hänga i luften bara.


När kortet öppnas ser det ut så här...


Valde ett kort utan text den här gången, så kan jag fylla i text sedan då jag vet vem som ska få kortet. Kika gärna in HÄR och se vad de andra har skapat för alster.

lördag 13 april 2013

You Do påskcrop, del 8

Idag har jag gjort mitt sista bidrag till You Dos påskcrop. Den utmaning jag sparat till sist var utmaning #4 - anything but square. Jag blev liksom helt ställd inför denna utmaning och kunde inte komma på vad jag skulle skapa för någonting som inte var fyrkantigt. Normalt sett gör jag oftast kort eller layouter till utmaningar, men då det inte får vara fyrkantigt så blev det genast svårare. Funderade länge och efter mycket om och men bestämde jag mig för att skapa något för mig annorlunda. Det blev en karusell...


Karusellhästarna är gratis digitala stämplar från Beccy´s Place.


Karusellen är fastmonterad på en oktagonask. När locket lyfts av kan man förvara saker där inunder. Jag la i mina wraparmband för att visa er.


Sist men inte minst, vill jag tacka You Do för åtta fantastiskt roliga utmaningar.

fredag 12 april 2013

Busa med morfar

Idag är det min tur att inspirera er lite inför utmaning #59 hos 100 % Norr. Ni har väl inte glömt bort den? Vi vill ha in många bidrag. En receptutmaning var det som gäller denna gång och här kommer receptet igen:

* Vimplar / Banners
* 3 mönstrade papper
* Minst 1 brads
* Fotomatta/ Stämpelmatta
* Stygn
 
Vilket typ av alster ni bakar av följande recept är helt valfritt. Själv valde jag att slänga ihop en layout då jag var på Stockholm scrap & pearl event i helgen.
 
 
Mina fuskstygn kanske inte syns med blotta ögat, men ni finner dem på hjärtbannern.

torsdag 11 april 2013

You Do påskcrop, del 7

Jag har precis gjort klart mitt sjunde bidrag till You Dos rolia påskcroputmaningar. Den här gången blev det ett bidrag till utmaning #7 - have fun with stamps. En utmaning som passar mig riktigt bra. Jag älskar stämplar av alla möjliga slag och det finns så mycket skoj man kan använda dem till. Jag gillar allt från tuffa bakgrundsstämplar till söta motivstämplar. Den här gången har jag valt att leka med motivstämplar.

Det som jag tycker är roligt med motivstämplar är att de kan användas i oändligt många kombinationer. Till det här kortet har jag valt att leka med mina favoritstämplar, nämligen Bildmålarna.


Jag har maskat motiv, fäst motiv på 3D-kuddar och skapat en härlig plats i skogen. Mimosa tittar ut genom stugfönstret och Mimo sitter på en stubbe och dinglar med fötterna. En härlig gren hänger in i bilden med underbara blommor och en söt fågelholk. Sedan är det en annan Mimosa som plockat famnen full av vitsippor. Underbart! Nu längtar jag till sommaren och en dag i skogen!


Utanför fönstret står en kruka med blommor och en vattenkanna redo att användas...


Det här kortet var riktigt roligt att skapa. Hur skoj som helst att skapa en miljö runt omkring stämpelmotiven.

Stockholm Scrap and Pearl event 2014

I helgen som var åkte jag och min syster till Stockholm Scrap and Pearl event. En supertrevlig helg. Så det kändes liksom självklart att boka in mig på nästa års träff. Denna gång blir det tre dagar, fredag-söndag.Missade du årets event, men känner dig sugen på att åka nästa år. Ta då och kila in till bloggen och läs mer om eventet.

Grattis till nya hemmet

Den här veckan är det min tur att utmana teamet hos Stämpelkällan och den här veckan kommer ni att få se alster med maskade motiv. Dessutom ska de använda en textstämpel. Jag har valt maska ihop följande motiv...

Snickar-Ville, som just nu finns enbart som digistamp.
Staket och


På kortets insida har jag använt textstämpeln"grattis till nya hemmet".


Titta gärna in till Stämpelkällans blogg och se vad de andra i teamet har maskat ihop.

onsdag 10 april 2013

Tandemcykel

Visst längtar man till sommaren när man ser denna tandemcykel! Det är en digital stämpel från Beccy´s Place och ingår i ett cykelset eller om man heller vill det, så kan man köpa denna cykel och de andra var för sig.


You Do påskcrop, del 6

Igår kväll gjorde jag en layout efter Christin/Umenorskans layout. Det var till You Dos påskcrop utmaning #5 - lift. Jag valde att lifta lager på lager, vimplar, dolie, papperspåse med tag och stämplat.


You Do påskcrop, del 5

I helgen gjorde jag mitt femte bidrag till You Dos påskcrop. Denna gång blev det ett kort efter utmaning #3 bingo. Jag valde att skapa efter den översta raden blommor, bling och mönstrat papper.


tisdag 9 april 2013

Många hjärtekramar

I helgen på träffen gjorde jag en del kort och det här är ett av dem...


Med det här kortet deltar jag i följande utmaningar:

Crafty Ribbon Challenge: #42 Anything goes with ribbon
Creative Card Crew: #33 Clouds
Whimsy Stamps Challenge: #57 Stitch it! Real or Faux Stitching.

Birthday wishes

Jag har svårt att få till manliga kort och har väldigt få stämplar med manligt tema. Under helgens scrapträff på Globen annexet, fick jag låna de här stämplarna av min bordskamrat.


Med det här kortet deltar jag i följande utmaningar:

Creative inspirations: #208 - Lets get krafty

Simon Says Stamp Challenge: Happy Birthday

Stockholm scrap and pearl event 2013

I helgen har jag och syrran varit till Stockholm scrap and pearl event. En stor träff för 1000 pysslare och en massa buti:ker med en massa härligt scrap- och pärlutbud. Insläppet till annexet startade 8:30 och vi var väl på plats vid 8:20. Redan då var det lång kö.


Kön bakom oss...som fylldes på allt eftersom med många glada pysslare.


Så för er som inte var på plats så kommer här bilder från insidan...


Det finns fler bord...totalt satt det väl ca 950 pysslare där nere.


Själv satt jag i den lugnare delen på balkongen. Detta kort togs rätt tidigt på lördagen, så borden var fyllda innan dagens slut.


Mitt trevliga bordssällskap bestod av Sara, min syster, och Susanne. En trevlig tjej som kom och satte sig bredvid oss. Jag hoppas verkligen att jag får träffa henne på fler träffar. Mina röda pärla, scrapväskan, gick sönder i handtaget precis då vi kom till träffen. Så det fick bli en liten operation innan hemfärd, men resultatet höll bara till hotellrummet :( Som tur var, fanns det en umébo på plats som kört bil ner, så min väska fick lifta med henne hem :) Nu måste jag bara se till att min röda pärla får en ordentlig operation innan nästa träff!


Vi fick en generös goodiebag på träffen som innehöll det här...


Jag shoppade en del cardstock och ett enda mönstrat papper under hela helgen. Det var till en specifik utmaning jag ville göra och jag föll över det perfekta papperet. Förutom det så blev det ganska många stämplar, några rullar washi tape, blommor, seam binding och trädekorationer.


Det blev även några dies, några stenciler, mister, gesso, kuvert, en penna, en roller stämpel och tomma mistflaskor. I den ena är det kaffe. Jag var på en demo där jag fick lära mig att det går att mista med kaffe. Det var jag ju tvungen att testa :)


Jag tror jag har fått med allt nu...men vem vet! Det kanske dyker upp något mer i gömmorna innan dagen är över. Redan nu kan man anmäla sig till nästa års träff, som då är tre dagar (fre-sön). Så jag ska kila in och anmäla mig!

edit: Japp, det dök upp mer! Jag hittade två burkar pearl pigment som kan blandas till mist, men det kan även blandas med olika medium. Jag shoppade även en del produkter som ska skickas hem. Det blev en burk svart embossing enamel, en burk guldfärgad stampendous mica fragments och en flaska genomskinligt glitter som kan användas till på bokstäver, blommor, ja allt möjligt.

måndag 8 april 2013

Grattis på födelsedagen

Det är alltid bra att ha kort hemma som är färdiga till någon som fyller år. Det här kortet är efter dagens skiss hos Stämpelkällan som San har ritat. Jag har använt stämpeln "kalla" och texten "grattis på födelsedagen".


Jag hoppas ni får en bra dag. Själv ska jag sitta på tåget halva dagen. Men det ska bli ett rent nöje med tanke på hur roligt jag har haft det på helgens event i Stockholm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...