Sidor

måndag 31 januari 2011

Skapa och vinn!

Vilda Stamp har nu en tävling där du kan vinna de fantastiskt snygga textstämplarna som var deras senaste hemliga kit. Du hittar dem HÄR!

Tävlingsreglerna är följande:

Alstret ska endast innehålla Vilda-stämplar, det ska synas att skissen är använda, samt att något brunt och något i metall ska användas på alstret. Så här ser skissen ut:
Jag har valt att vrida på skissen vid min tolkning, som ni finner här:

torsdag 27 januari 2011

Utforska "g(l)ass"

Hittade några foton på syrrans flicka jag ännu inte scrappat. Det ser ju bara för gott ut där hon sitter med glassen i sin lilla hand!


onsdag 26 januari 2011

Snötäckta Rönnbär

En morgon, i slutet av oktober, då jag var på väg till jobbet stannade jag till och fotade denna snötäckta rönn. Det är fortfarande lite mörkt ute och himlen är full av moln.
Jag hittade denna skiss hos Fruarna Lilja som jag använde mig utav.

tisdag 25 januari 2011

Mitt 2011!

Svensk scrapbooking är månadens temautmaning en BOM-utmaning. Temat på BOM-utmaningen gäller Förväntningar på 2011. Jag tolkade utmaningen så här:
Personen jag dansar med på bilden vill inte synas på internet, och med hänsyn till det har jag suddat ut hans ansikte.

måndag 24 januari 2011

Pysselhäxorna utmanar...

Pysselhäxornas utmaningar i december/januari lyder som följande:

Utmaning layout
Skapa en layout som är till mestadels vit och frostig, men där ni får använda en annan accentfärg, men som inte får ta över alstret. Fotot får vara i båda svart eller färg.
Utmaning kort/altrad
Skapa ett kort eller altra något med vitt som huvudfärg, men där ni får använda en annan accentfärg. Stämplade motiv får vara i flera färger, men så ljust som möjligt och får inte ta över alstret.

Utmaning layout
Skapa en layout som är till mestadels vit och frostig, men där ni får använda en annan accentfärg, men som inte får ta över alstret. Fotot får vara i båda svart eller färg.

måndag 17 januari 2011

Londonshopping

Jag kom igår kväll hem från en arbetsresa till London. Självklart passade jag på att shoppa lite på Blade Rubber Stams, eftersom det låg ett stenkast från hotellet.Jag hade dock inte så mycket plats i resväskan, samt att jag kunde inte köpa vad som helst p g a att jag inte ville att det skulle förstöras på resan hem. Jag köpte dock lite förbrukningsvaror, samt en söt liten biljettstämpel.

Lite vinster...

Under december hade jag turen att vinna en del utlottningar. På Pysselhäxornas träff i början av december skrev jag upp mig för en utlottning av en valfri stämpel från Laserfrossa. Det fanns fem underbara stämplar att välja mellan. Jag fastnade för denna ljuvliga ängel.

Mita på Alteasmix hade en rimstugetävling och lottade ut fem härliga julkit.
Cards of Maria hade under december en Adventskalender - alster om dagen. Utav alla som deltagit alla 24 dagarna, lottade de ut en större vinst. Lotten föll på mig och jag fick dessa underbara scrapprylar hemskickade i brevlådan.

tisdag 11 januari 2011

Hej mitt vinterland!

Återigen har jag kombinerat två tävlingar. Denna gång har jag kombinerat kitutmaning på Mollys scrapbooking med utmaningen på 100 % Norr. Den första utmaningen innebär att titeln "Hej mitt vinterland" ska användas, samt att minst en snöflinga och en knapp ska användas på alstret. I den andra utmaningen gäller det att tolka och skapa efter följande skiss:Layout, kort och altrat är tillåtet i båda utmaningarna. Jag valde att scrappa en layout från gårdagens foto...

söndag 9 januari 2011

Friends are like Angels

Jag hittade en rolig utmaning hos Kattis. Hon utmanar oss att göra något roligt, valfritt alster, med de julkort som vi fått under julen. Jag fick detta vackra julkort av en underbar människa och vad kan passa bättre än att scrappa ett härligt budskap om just Änglar.

fredag 7 januari 2011

Lyckad fångst!

Jag har kombinerat utmaningen på 100 % NORR med skissutmaningen hos Fruarna Lilja. Den ena utmaningen innebär att skapa i blått och vitt. Dessutom ska fotot innehålla snö alternativt att kortet ska ha en stämpel med snögubbe. Den andra utmaningen innebär att tolka denna skiss, där kort, layout och alter är tillåtet.
Jag valde idag att göra en layout, där jag står på isen och visar upp min fångst:

torsdag 6 januari 2011

Scrap-Perras januariutmaning

Utmaningen denna månad hos Scrap-Perra är att leka med cirklar på sin layout. Minst tre olika cirklar i olika storlekar ska finnas på layouten, varav en av cirklarna ska vara ett foto.
Jag hittade ett härligt foto på syrrans flicka, lilla fröken tandlös som utan framtänder är...åtminstone för stunden!

tisdag 4 januari 2011

Januariskiss hos Svensk scrapbooking

Svensk scrapbooking har de en skissutmaning som vanligt och nu under januari månad är det denna skiss som ska tolkas:
Skissen är öppen för både kort och layouter. Jag har gjort ett grattiskort med den underbara lilla Embla från Vilda Stamps. Hon sitter på en sten som även den kommer från Vilda Stamps. Små söta fjärilar flyger runt Embla.
Jag har även gjort en layout om fyrverkerierna vi såg på nyårsafton 2010.

måndag 3 januari 2011

Gå-bort-present

Nu under januari månad är alterutmaningen på Svensk scrapbooking att altra en "gå bort present". Jag har altrat ett stearinljus, en tändsticksask, ett bokmärke till värdinnan, samt piffat till presentförpackningen med samma färger som innehållet.


Vintern och mörkret får mig att vilja krypa ihop under filt i soffan, tända ett ljus och läsa en god bok. Därav mitt val av gå-bort-present.

Magdas januariutmaning

Jag hittade en kul utmaning hos Magdas då jag tittade in där häromdagen. Utmaningen gäller att scrappa en layout utan foto eller ett kort utan stämpelmotiv. Jag valde att scrappa om en typisk dag på jobbet...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...