Sidor

söndag 14 mars 2010

Gröna Lund

Mitt bidrag till helgens skissutmaningen hos CountryScrap.

Bloggcandy á la Kajsa!

Kajsa har haft över 1000 besökare i sin lilla vrå och firar detta med en bloggcandy.
Tävlingen pågår till och med 28 mars och vill även du delta hittar du tävlingen här!

Trollunge

Under mars har Scraplagret en utmaning att scrappa sin egen bakgrund. Läs mer om utmaningen här!
Jag har ritat min egen bakgrund och färglagt den med promarkers. Det bakre rådjuret har jag stämplat direkt på LO och färglagt. Det främre rådjuret har jag stämplat, färglagt, klippt ut och fäst med 3d-kuddar framför det andra rådjuret. Ugglan har jag stämplat, färglagt, klippt ut och fäst på dess gren. Även rådjuren och ugglan är färglagda med promarkers. Mina utklippta detaljer är de två fåglarna som sitter på varsin gren.

lördag 13 mars 2010

The Stamp Mans giveaway


Vill du bli lycklig vinnare av Tim Holtz 12 nya distressfärgerna? Tag chansen och blogga bilden du med! Pågår till och med 14 mars. Klicka på bilden för att komma till The Stamp Mans giweaway.

måndag 8 mars 2010

Bloggcandy hos BumbleBee Scrapbooking


BumbelBee lottar ut massor av scrapgodis. Tag chansen att vinna ni med. Klicka på bilden så kommer ni till blogcandyn. Ni kan delta i utlottningen fram till och med 14 mars.

söndag 7 mars 2010

Vårscrap i Övergran

Igår var jag på Scrapgalens scrapträff i Övergran. En mycket trevlig träff med "all inclusive". Jag vill tacka Petra för en lyckad träff. Vill även tacka alla trevliga scrappare som satt i samma rum som mig. Igår scrappade jag hela fyra layouter, vilket är riktigt många för att vara mig.

Bilden är på min syster (till höger) och jag när vi var påskkärringar som små. Jag vet inte riktigt hur gammal jag var, men jag gissar att jag är kring fem år.


Jag scrappade även en layout om min sommarbil! Bilen som låste in mig vintertid. Jag kunde kliva in i bilen, stänga dörren och starta bilen. Men helt plötsligt var jag inlåst! I bästa fall kunde jag då kliva ut genom passagerardörren fram. I värsta fall fick jag krångla mig till baksätet och kliva ut genom någon av bakdörrarna. Efter att jag skrapat bilrutorna kunde jag ibland gå in genom framdörren. Men för det mesta var det dörren bak som gällde. Inte nog med detta....bilens ABS-system kraschade tre år i rad p g a att vatten kom in i ABS-systemet. Varje vår började ABS-systemet varna att det var något fel på det....Gissa om irriterande!


Vackra Magnolia, som börjar slå ut sina vackra blommor, våren 2009. Bilden är tagen bredvid Eskilstuna ån och Fors kyrka.


Sist men inte minst kommer en layout från min kusinträff, sommaren 2009. En av kusinerna tyckte vi skulle träffas en dag och umgås kusiner emellan. En mycket trevlig dag tillsammans med alla kusiner, kusinernas respektive, samt alla kusinbarn.


Under träffen höll DT Christel en kurs i tillverkning av en sexkantig presentpåse. En mycket fin presentpåse som inte verkade vara allt för invecklad att vika.

fredag 5 mars 2010

Handarbetas bloggcandy

Handarbeta har en ny fin blogg som de firar med en bloggcandy. Pågår till och med 30 mars.

Bloggtävling


Var med och tävla om ett presentkort på 500 kr hos Lscrapbooking. Du kan delta i tävlingen även om du inte har en egen blogg. Tävlingen sträcker sig till och med 14 mars.

Bloggcandy hos Scraptorget!

Scraptorget firar att de snart har haft 50 000 besökare. Delta i bloggcandyn du med! Handarbeta sponsrar candyn.

Blogcandy hos Scrapgalen!

Scrapgalen har förbättrat sin webbutik och firar detta med en bloggcandy. Delta i tävlingen du med och du kan vinna allt på bilden. En vinnare kommer att utses 15 mars.

Julen 2009

Designat hade en tävlingsskiss i februari som jag bara visste direkt vad jag skulle scrappa till. Temat till min LO fick bli julklappsöppning och jag fick med många i familjen; mamma och pappa, min syter och hennes två barn. Tomten finns med på ett litet hörn också.

SystrarScraplagret hade under februari en utmaning att endast scrappa med en färg, d v s monokromatisk. Dock fick svart, vitt och brunt användas som brytningsfärg. Jag tyckte mycket om denna utmaning och kommer definitivt att scrappa monokromatiskt vid fler tillfällen.

torsdag 4 mars 2010

Vinter

Mitt tävlingsbidrag till Scrap-Ateljens skiss tävling i februari. När jag såg skissen tänkte jag direkt på mitt fotografi över Vilsta och snöflingorna som faller fick representera cirklarna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...